AktiiviOmistaja

Wetteri Oyj

AktiiviOmistajien tulokulma

Aktiiviomistajat Aarne Simula ja Markku Kankaala yhdessä hankkivat Wetteri Oyj:n kaikki osakkeet keväällä 2022. Heti yrityskaupan jälkeen joukko muita Aktiiviomistajia Martti Haapalan johdolla sijoittivat Wetteriin. Yhteinen tavoite oli viedä Wetteri Helsingin pörssin päälistalle Suomen ensimmäisenä autokauppa-alan yrityksenä, jolla on monimerkki edustus.

Wetteri Oyj on Pohjois-Suomen suurin autokauppa yli 340M€ liikevaihdolla.

https://www.wetteri.fi/

Tietoa yhtiöstä

Wetteri on yrittäjäohjattu kasvuyhtiö ja uniikki monimerkkitalo. Yhtiön tavoitteena on olla Suomen suurin ja kannattavin autoalan toimija vuoden 2025 loppuun mennessä. 

Kohdeyhtiöt

AktiiviOmistajat sijoittavat tarkoin valikoituihin kohdeyhtiöihin tavoitteena pääomistajuus ja omistaja-arvon kehittäminen. AktiiviOmistajat tuovat hyvän omistajuuden kehitettäviin yhtiöihin.

Latitude 66 Cobalt Oy

Latitude 66 Cobalt Oy on australialais-suomalainen vuonna 2017 perustettu kaivostoimintaan ja mineraalituotantoon erikoistunut yritys. Yrityksen tavoitteena on käynnistää kobolttikaivokset Kuusamossa ja Posiolla tulevien vuosien aikana.

Toppilan Möljä Oy

Toppilan Möljä Oy on uuden ajan laivanvarustamo, joka omistaa ja operoi monipuolista laivastoaan. Lisäksi yhtiö tulee tekemään investointeja Toppilan satamaan ns. Merikeskus-hankkeen puitteissa.

NYAB Oyj

NYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista hankkeista. NYAB mahdollistaa Pohjoismaiden vihreää siirtymää uusiutuvan energian ja kestävän infrastruktuurin rakentamisen palveluilla.

Wetteri Oyj

Wetteri on yrittäjäohjattu kasvuyhtiö ja uniikki monimerkkitalo. Wetterin tavoitteena on olla Suomen suurin ja kannattavin autoalan toimija vuoden 2025 loppuun mennessä.

Afarak Group Oyj

Afarak on vertikaalisesti integroitunut metalliseosten tuottaja, joka toimittaa erikoistuotteita teräksen ja ruostumattoman teräksen tuottajille.