AktiiviOmistaja

Aktiiviomistajat

AktiiviOmistajiin kuuluu kymmenkunta kokenutta ja aktiivista yrittäjää, jotka ovat tutustuneet toisiinsa yhteisten projektien ja harrastusten myötä. Martti ja Markku ovat koonneet joukkoa ja kehittävät eturintamassa jatkuvasti uusia innostavia yritysprojekteja.

Martti Haapala

Yrittäjä.

Pohjois-pohjalainen yrittäjä alun perin Pudasjärveltä, jolla kokemusta yrittäjyydestä yli 40 vuotta, josta 30 vuotta kansainvälistä liiketoimintaa. Profin Oy:n perustaja ja omistaja vuoteen 2012 saakka. Sijoitusyhtiö Proup Oy:n pääomistaja. Villa Hannalan omistaja (Haapalandia Invest Oy). Skarta Group Oyj:n hallituksen jäsen 7/21 – 4/22. Wetteri Yhtiöt Oy:n hallituksen jäsen 5/22 lähtien. Toiminut yli 25 yhtiön hallituksessa. Martti toimii myös merkittävänä kiinteistökehittäjänä ja sijoittajana. 

Aktiiviomistaja.fi

Profin.fi (Founder)

Siilot.fi

SkartaNyab.com

Moments.fi

Markku Kankaala

Yrittäjä. Hallitusammattilainen.

Pohjois-pohjalainen yrittäjä. Pörssiyhtiön Afarak Group Oyj (ent. Ruukki Group) perustaja ja pitkäaikainen hallituksen jäsen 1993-2017. Enersense International Oyj hallituksen puheenjohtaja 2020. Skarta Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja 7/21 lähtien. Wetteri Yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja 5/22 lähtien. Toiminut noin 50 yrityksen hallituksessa.

Perheyhtiö PM Ruukki Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Aktiiviomistaja.fi

SkartaNyab.com

Andament.fi

Vipcruise.info

1000lakescruises.com

Lalux.fi

Lapkaara.fi

Jussilagroup.fi

Energiakiinteistot.fi

Wetteri.fi

Aarne Simula

Yrittäjä.
Aarne on pohjois-pohjalainen autoalan vaikuttaja ja aktiivinen sijoittaja. Hän on yhden Suomen suurimman autokaupan Wetteri Oy:n toinen pääomistaja ja toimitusjohtaja. Aarne Simula on myös pörssiyhtiö Skarta NYAB Oyj:n hallituksen jäsen.