AktiiviOmistaja

Aktiiviomistajat

AktiiviOmistajiin kuuluu kymmenkunta kokenutta ja aktiivista yrittäjää, jotka ovat tutustuneet toisiinsa yhteisten projektien ja harrastusten myötä. Martti ja Markku ovat koonneet joukkoa ja kehittävät eturintamassa jatkuvasti uusia innostavia yritysprojekteja.

Martti Haapala

Yrittäjä.

Pohjois-pohjalainen yrittäjä alun perin Pudasjärveltä, jolla kokemusta yrittäjyydestä yli 40 vuotta, josta 30 vuotta kansainvälistä liiketoimintaa. Profin Oy:n perustaja ja omistaja vuoteen 2012 saakka. Sijoitusyhtiö Proup Oy:n pääomistaja. Villa Hannalan omistaja (Haapalandia Invest Oy). Skarta Group Oyj:n hallituksen jäsen. Toiminut yli 25 yhtiön hallituksessa. Martti toimii myös merkittävänä kiinteistökehittäjänä ja sijoittajana. 

Aktiiviomistaja.fi

Profin.fi (Founder)

Siilot.fi

Skartagroup.fi

Moments.fi

Markku Kankaala

Yrittäjä. Hallitusammattilainen.

Pohjois-pohjalainen yrittäjä. Pörssiyhtiön Afarak Group Oyj (ent. Ruukki Group) perustaja ja pitkäaikainen hallituksen jäsen 1993-2017. Enersense International Oyj hallituksen puheenjohtaja 2020. Skarta Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2021 lähtien. Toiminut noin 50 yrityksen hallituksessa.

Perheyhtiö PM Ruukki Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Aktiiviomistaja.fi

Skartagroup.fi

Andament.fi

Vipcruise.info

1000lakescruises.com

Lalux.fi

Lapkaara.fi

Jussilagroup.fi

Energiakiinteistot.fi